Dienas citāts:

Saulainas dienas mūsu bērniem, saulainu vārdu katram, kas jūt.

Laimi var sadalīt līdzīgās daļās, atdot par velti un bagāts kļūt...

(Guntars Račs)

svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

Saulaino dienu bibliotēkas krājums kļūst bagātāks ar jaunām un interesantām grāmatām

Jauks un patīkams pārsteigums! Atsaucoties Apgāda Zvaigzne ABC rīkotajam konkursam bibliotēkām, esam radušas iespēju mūsu lasītājus iepriecināt ar jaunām grāmatām. Ar lielu prieku sagaidījām viesos Vinetu Tropiņu no apgāda Reklāmas daļas, kad viņas kolēģa fotozibšņu fonā, saņēmām V. Mairona romānu "Djū- Mazpilsētas bibliotēkas kaķis, kas aizkustināja pasauli", kas bija konkursa galvenā balva.
Tas ir sirsnīgs stāsts par mazo Djū, kas tiek atrasts bibliotēkas grāmatu kastē, kādā aukstā ziemas rītā. Kopš tās dienas lielas pārvērtības notiek gan bibliotēkas un tās darbinieku, gan visas mazpilsētas un tās iemītnieku dzīvēs. Sirsnīga, jauka un aizkustinoša grāmata. Tā noteikti atradīs ceļu pie mūsu lasītājiem.

Mēs visi varam iedomāties, cik garlaicīgi mēdz būt slimnīcā, kur ilgstoši jāgaida atbildes uz dažādiem jautājumiem. Šo laiku var aizpildīt radoši darbojoties un iemācoties veidot kaut ko interesantu. Te lieti noderēs jaunā, ideju pārpilnā, R. Bīča grāmata "Origami".

Esam pārliecinātas, ka jaunā grāmata "Motocikli. 101 neparasta lieta" būs ļoti pieprasīta puišu vidū. Te ir apkopotas ziņas par dažnedažādiem mocīšiem, kas vienmēr tik ļoti ir saistījuši daudzus pusaudžus. Cik tie ir interesanti un iespaidīgi var lūkot bagātīgi ilustrētajā izdevumā, kas papildināts ar izzinošiem komentāriem.

Dāvanu maisā atradām vēl bezgala jautro un aizraujošo Džefa Kinnija "Grega dienasgrāmata", par kuru jau vairāki bibliotēkas apmeklētāji bija izrādījuši interesi, kā arī citas saistošas un interesantas grāmatas. Liels paldies Apgādam Zvaigzne ABC par jauko iespēju!!! 
Plašāku informāciju skatīt: http://goo.gl/9Q8JX

Nav komentāru: