Dienas citāts:

Saulainas dienas mūsu bērniem, saulainu vārdu katram, kas jūt.

Laimi var sadalīt līdzīgās daļās, atdot par velti un bagāts kļūt...

(Guntars Račs)

svētdiena, 2011. gada 1. maijs

Lielā talka

Pēc īsas Bērnu slimnīcas valdes priekšsēdētāja A. Lāča uzrunas, Lielā talka tika uzsākta ar lielu sparu. Ātri vien visi izklīda un katrs atrada sev tīkamāko nodarbi. Lielākā daļa naski devās uz slimnīcas teritorijas tālāko nostūri, kur grāba sakritušās lapas. Drosmīgākie iesaistījās skulptūru dārza strūklakas attīrīšanā, bet citi pieteicās sakopt puķudobes.
Lai arī organizētaji laipni piedāvāja, pēc pārs stundām sagurušajiem mazajiem talciniekiem iespēju atpūsties Saulaino dienu bibliotēkā, visi  bija tik ļoti aizrāvušies ar darbu, ka par bibliotēku pat neiedomajās. Pēc kāda laika, nolēmu bibliotēku slēgt un pievienoties pārējiem. 
Visapkārt valdīja liela rosība, nogurušos nemanīju. Talcinieki sanākuši daudz - pāri diviem simtiem, to skaitā,  pārstāvji no TV3, VIASAT, Star FM, MTG Baltijas televīzijas raidīšanas centra, SIA “Olympic Casino Latvia”, Biedrības „Gustava Celmiņa centrs”,  Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus baznīcas, SIA “Milda KM” zīmola “GardiGan”, kuri savu dalību bija pieteikuši savlaicīgi. Arī slimnīcas darbinieki nav palikuši malā. Bija krietns pulciņš mazo talcinieku, kas čakli pildīja ar sagrābtām lapām dzeltenos maisus un ar lielu sajūsmu tās mēģināja izdabūt atkal ārā ierādītajā vietā - topošajā komposta kaudzē. 
Viņiem bija arī palīgs...
...talkošanas garu uzturēt palīdzēja vienmēr aktīvais un atraktīvais „GardiGan” Tomātiņš. Pēc labi padarīta darba ar lielu gandarījuma sajūtu, visi pulcējās vienkopus, lai ieturētu maltīti un pirms došanās mājās nedaudz atpūstos. Esmu pārliecināta, ka visi, tā pat kā es, devā mājās ar pacilātu sajūtu. Liels paldies visiem talotājiem!

Nav komentāru: