Dienas citāts:

Saulainas dienas mūsu bērniem, saulainu vārdu katram, kas jūt.

Laimi var sadalīt līdzīgās daļās, atdot par velti un bagāts kļūt...

(Guntars Račs)

trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Labo darbu laiks

Koša un interesanta izstāde skatāma „Saulaino dienu bibliotēkā” Bērnu slimnīcā. Tas ir AS „Aldaris” darbinieku bērnu paveiktais. Gandrīz visu novembra mēnesi bērni čakli strādāja, lai piedalītos zīmējumu konkursā, kas tika organizēts ar mērķi noskaidrot šī gada uzņēmuma Ziemassvētku apsveikuma kartiņas izskatu.
Šogad tika iesniegti 56 darbiņi, kuri nu priecē mūsu bibliotēkas apmeklētājus. Un ne tikai. Mēs aicinām bērnus zīmējumus arī vērtēt – nobalsot par sev tīkamāko.
Bet patiesībā, šīs izstādes organizēšana ir iekļauta AS „Aldaris” akcijā "Labo darbu laiks", jo uzņēmums jau otro gadu pēc kārtas izvēlējies netērēt naudu dārgiem dizainiem un korporatīvajām dāvanām, tā vietā novirzot līdzekļus labdarībai – Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcai. Šogad ar AS „Aldaris” atbalstu slimnīcai tiks iegādātas desmit jauno māmiņu gultas Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas jaundzimušo nodaļas vajadzībām, kā arī 20. un 21. decembrī aldarieši palīdzēs radīt svētku noskaņu, apciemojot slimnīcas pacientus Vienības gatvē, Gaiļezerā un arī Ogrē. Ar prieku gaidīsim dāsnos viesus mūsu slimnīcā. Lai skaists svētku gaidīšanas laiks mums visiem!

Nav komentāru: