Dienas citāts:

Saulainas dienas mūsu bērniem, saulainu vārdu katram, kas jūt.

Laimi var sadalīt līdzīgās daļās, atdot par velti un bagāts kļūt...

(Guntars Račs)

otrdiena, 2011. gada 22. novembris

Dāvājam bērniem spēlēšanās prieku

Bērnu slimnīcā šogad Valsts svētki izvērtās īpaši un neaizmirstami, pie kā daudzi bērni vēl kavēsies atmiņās ilgi. Jaukā sadarbībā ar BA "Turība" studentu grupu, "Saulaino dienu bibliotēkā" svinības norisinājās pat divas dienas. Pateicoties Rietumu bankai, bērniem bija iespēja noskatīties Leļļu teātra izrādi "Lellīte Lolīte", pēc tam visiem kopā nodoties rotaļām, ar SIA "Staburadze" atbalstu mieloties ar kūkām un uzņēmuma "LuLū pica" sarūpētajām picām. Bet tos bērnus, kuriem laiks jāpavada slimnīcas gultās, noteikti pārsteidza spēļu veikala "Ludo" atvēlētais galda spēļu komplekts. Tomēr pats svarīgākais- visiem bija jāspēj noskaņoties kopīgam darbam un sagatavot svētku apsveikumu Valsts prezidentam. Darbs tika veikts ar lielu atbildības sajūtu un pacilātu noskaņojumu, jo ir saņemta ziņa, ka Prezidenta kungs pēc dāvanas ieradīsies pats personīgi.
Tas brīdis ir klāt, kad Prezidenta kungs, laipni smaidot, uzrunā bērnus un vēl visiem ātrāk kļūt veseliem un doties mājās mācīties.
http://www.youtube.com/watch?v=PNwzu_pxLzY&feature=colike

Noslēgumā, vienojoties simboliskā skanīgā dziesmā, ļaujam Prezidenta kungam doties nedaudz apskatīt slimnīcu un steigties svarīgos pienākumus pildīt. Bet mums sirdīs paliek patiess prieks par svinīgo brīdi. Kā arī dāvanā saņemtās vērtīgās grāmatas, kas papildinās "Saulaino dienu bibliotēkas" kolekciju.
Liels paldies uzņēmīgajiem BA "Turība" studentiem, kas mūsu bērniem radīja svētku sajūtu un patriotismu Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā.

Nav komentāru: