Dienas citāts:

Saulainas dienas mūsu bērniem, saulainu vārdu katram, kas jūt.

Laimi var sadalīt līdzīgās daļās, atdot par velti un bagāts kļūt...

(Guntars Račs)

svētdiena, 2011. gada 18. decembris

Pastnieks ciemos nāk

16. decembra pēcpusdienā slimnīcas pacientiem bija lieliska iespēja noskaņoties svētku sagaidīšanai, klausoties jauniešu dziedātas dziesmas ģitāras pavadījumā, kā arī izgatavot svētku apsveikumus, kurus uzreiz arī varēja nosūtīt tiem, kurus vēlas svētkos iepriecināt. Šī jaukā pasākuma „vaininiece” bija Kultūras koledžas topošā absolvente Ieva Pudāne.
Noskaņas radīšanai teicami iederējās uzaicinātie dziedošie jaunieši – puisis ar koši sarkanu ģitāru un meitene ar tik skanīgo balsi.
Pasākuma turpinājumā, sākoties apsveikumu darināšanai, pārsteidza dažādo sagatavoto ideju un materiālu bagātīgais klāsts. Kartītes tika darinātas no krāsainiem papīriem, pogām, auduma mežģīnēm, pērlītēm u.c. sagatavotajiem materiāliem.
Lieliska bija ideja par tūlītēju apsveikumu iespēju ievietot aploksnē, pielīmēt marku un jau uzreiz nosūtīt adresātam. Ne viens vien sūtītājs apvaicājās cik dienas līdz svētkiem un vai viņa izsūtītā kartīte laicīgi nonāks galapunktā. Par pasākuma izdošanos liecināja nudien „iekarsušie” kartīšu gatavotāji, gan lielie, gan mazie, kuri paši atzina, ka iegājuši azartā.
Svētku apsveikumus adresātiem nogādāt laipni apsolījis pasta vēstuļu sūtīšanas serviss Internetā www.pastnieki.lv. Liels paldies ikvienam, kas vēlas mums palīdzēt iepriecināt mūsu bērnus.

Nav komentāru: